Med vår webbplattform kan du bli mer systematisk och enkelt samarbeta i cloudmiljö. Implementera best practice och se resultaten direkt!

Produktegenskaper
Vi har en lättanvänd webbapplikation för att leda och styra din organisation och din utveckling. Glöm de gamla, stora, tröga hanteringssystemen. Framtiden kräver istället snabba, lätta och enkla IT-lösningar som hjälper dig att nå resultat på ett enastående sätt.
Vi är dessutom unika bland affärssystem och dokumentsystem eftersom vi själva kan anpassa storleken för olika kunder och företag.

iphone

Processhantering och Tidsplanering
Med hjälp av det moderna systemet CIRO Connections visualiseras verksamheten, organisationen, dina projekt och utredningar. Vi hjälper dig att bygga ett antal styrkort och processer så att ditt arbete blir effektivare. Alla aktiviteter läggs automatiskt till i vårt schema, vilket hjälper dig att planera tiden i dina processer. På bilden ser du hur en tidsplanerad aktivitet direkt hamnar i vårt automatiska Gantt-schema.


produkt1


Webbaserad Kommunikation
Användare har nu webbaserad tillgång till CIRO genom webbläsare som Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome och Safari. Alla uppdateringar, backup och säkerhet sköts av systemet. Arbetet kan skötas från kontoret, från hemmet, på resan eller ute hos kunder. Med CIRO Connections forum kan du hålla asynkrona möten med dina medarbetare vilket gör kommunikation inom organisationen enklare.

forum

Digital Dokumenthantering
CIRO Connections håller även ordning och reda på dina dokument. Att det är integrerat med processhanteringen ger stora möjligheter till en rationell arbetsmetod. Med ett enkelt klick är du igång och redigerar dokument, där alla era förändringar automatiskt sparas i en historik.
Så här enkelt är det att följa ett dokuments ändringar och utgåvor med dokumentlistan i CIRO.


produkt2


Avvikelser och Analysverktyg
Rapportera in avvikelser som sker i arbetet. När avvikelsen är rapporterad så kan du enkelt skapa ett förbättringsarbete med PDCA för att se till att avvikelsen inte sker igen. Analysverktygen hjälper dig att snabbt få en överblick av trender och kostnader!

Förbättringsarbeten med PDCA
PDCA är en förkortning, som betyder Plan, Do, Check, Act och är en metod inom kvalitetstekniken för systematiskt förbättringsarbete.
Så här lätt är det att rapportera avvikelser och följa åtgärder från mobilen. Läs mer om PDCA i vår blogg!


pdca


Anpassningsbart
CIRO är mycket flexibelt genom att systemet är byggt i enkla moduler som lätt kan skalas upp enligt dina behov.
Vi står själva för utvecklingen, snabbt och enkelt. Alla uppdateringar sker centralt och slår igenom direkt på alla webbplatser på samma gång.

Tekniska fakta
CIRO Connections bygger på Microsofts.NET-framework och koden är skriven i språket C# (C-sharp). Som databas har vi Microsoft SQL Server.


Kontakta oss gärna för en visning eller anmäl ditt intresse för vårt ambassadörsprogram! Då får du en gratislicens för demoutveckling.